25ste Erzbergrodeo nog zwaarder

Het recept voor een geslaagde Erzbergrodeo is eenvoudig: neem 1 berg, 500 rijders, 15 checkpoints en vier uur de tijd. Het resultaat? Een van de spectaculairste offroadwedstrijden die je ooit hebt gezien. Motorrijders die boven komen hebben bovenmenselijk gepresteerd. Het Oostenrijkse feestje vindt komend jaar 29 mei tot 2 juni plaats. Geeft je nog even de tijd om te trainen als je de Erzberg zelf een keer wilt bedwingen. Of kijk anders eerst even naar de editie van 2018 voordat je ergens een krabbel onder zet.

Erzberg per shuttlebus
De organisatie gaat een zwaarder parcours dan ooit neerleggen, maar het maakt het de toeschouwers juist eenvoudiger. Die kunnen op meer verschillende locaties de actie van dichtbij volgen. Zo rijdt er volgend jaar een shuttlebus langs verschillende plekken van het parcours.

Inschrijving geopend
Slechts 1500 masochistische ‘gelukkigen’ kunnen zich inschrijven voor de Erzbergrodeo. De eerste race vindt dus plaats op 5 november om negen uur ’s ochtends. Op dat tijdstip begint de online inschrijving op erzbergrodeo.at. Op dezelfde website kunnen toeschouwers hun kaarten kopen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL