Ben jij Koning Zelfbouw 2018?

Heb jij een zelfbouw caféracer, bratstyle, chopper, bobber, ratstyle of een ‘Niet in een hokje te plaatsen’ zelfbouwmotor? Dan kun je op 9 juni gratis deelnemen aan de zelfbouwcompetitie van Motoport Hengelo. Er zijn mooie prijzen te winnen. De hoofdprijs is de ‘Koning Zelfbouw trofee’ en een prijzenpakket voor andere winnaars.  Dus meld je aan en ding mee naar de titel Koning Zelfbouw 2018.

Interessant bijprogramma
Net als bij de vorige zes edities komen er weer flink wat klassiekers en specials naar Hengelo. Alle deelnemende motoren krijgen een vorstelijk plekje in de showroom en zoals altijd is de verkiezing van Koning Zelfbouw het hoogtepunt van het evenement. Diverse bedrijven die interessant zijn voor zelfbouwers zijn aanwezig. Het gaat om zaken die zijn gespecialiseerd in: las en draaiwerk, special parts, pinstriping, painting, poedercoating, zadelbekleding en nog veel meer. Uiteraard is er ook voor de rijder genoeg te vinden zoals kleding en helmen.

Aanmelden
Dus stap 9 juni op je zelfbouwer of standaardfiets en kom pronken of inspiratie opdoen op de 7e Koning Zelfbouw Dag in Hengelo. Klik hier als je meer wilt weten of aanmelden.

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL