Buddha to Buddha Harley

Buddha to Buddha, bekend van de sieraden, en Harley-Davidson Amsterdam beginnen de lente met een mooie samenwerking in de vorm van de Buddha Streetglide Bagger. Aan de basis ligt overduidelijk een Streetglide maar toch is de Buddha Streetglide Bagger anders dan anders. De bijzondere Harley is namelijk uitgevoerd in black denim; volledig matzwart met een zadel en binnenkuip die zijn voorzien van antraciet alcantara bekleding.

De motor is verder afgewerkt met herkenbare Buddha to Buddha-elementen. Zo werd de motor uitgerust met het logo, zowel op de tank, als in het zadel en in het achterlicht. Verder is de motor uitgerust met een, in Nederland nog zelden gezien, 26 inch rear voorwiel en komt de motor met nog meer extra's, zoals koffers , Paul Yaffe Monkey Ape stuur, aangepast balhoofd naar acht graden overstock, een opvallend Roland Sands airfilter en Vance & Hines uitlaten. De Buddha Streetglide Bagger kost helaas wel ‘iets’, namelijk 49.500 euro. Maar dan rij je wel exclusief…

Simone Bokma, eigenaresse van Harley Davidson-Amsterdam: “Hoewel we nog geen twee jaar geleden de deuren van de zaak hebben geopend, blijven we zoeken naar manieren om ons te onderscheiden. De motor die we samen met Batul hebben samengesteld, is daar een mooi voorbeeld van. We zien nu al dat, gezien de reacties die we krijgen in de werkplaats, deze samenwerking succesvol is.”

Naast deze speciale motor zijn er in zeer beperkte oplage nog een aantal exclusieve items speciaal door Buddha to Buddha ontworpen. Waaronder een handgemaakte lederen sleutelhanger (9,95 euro) en T-shirts (49,95 euro). Verkrijgbaar vanaf april. Meer informatie www.harley-davidson-amsterdam.nl.

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL