De Motorcross sport krijgt zijn eigen beurs!

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Bijna iedere sport of hobby heeft zijn eigen beurs waar liefhebbers elkaar ontmoeten en waar leveranciers hun noviteiten tentoonstellen. De Motorcross sport had nog geen eigen platform. Natuurlijk bestaan al jaren de zeer goed gelezen bladen zoals Noppen Nieuws en de weekkrant Motor Gazet. En ook de special interest websites als motorcrossplanet.nl en crossxl.nl trekken veel lezers. Maar op beurs gebied kwam tot nu toe de motorcrosser er bekaaid af. Een beetje aandacht op de motorbeurs in Utrecht en nog minder op de Autosalon te Brussel.

Vanaf dit jaar gaat dat veranderen. Van vrijdag 12 tot en met zondag 14 december a.s. wordt de eerste editie gehouden van de “CROSS-EXPO BENELUX” in het Beursgebouw te Eindhoven. Dit weekend staat de motorcross centraal. Leveranciers van motoren, kleding, helmen, onderdelen e.d. ontmoeten de duizenden motorcross liefhebbers uit de gehele Benelux.

De “CROSS-EXPO BENELUX” wordt breed gedragen. “Ja het werd tijd voor een eigen beurs” waren vaak de woorden die de initiatiefnemers vernamen toen zij de beurs , maanden geleden, in kleine kring bekend maakte.

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL