Drie RSV4’s in Portugal (update)

Goed nieuws voor fans van de Aprilia RSV4. Er staan maarliefst drie van deze kanonnen aan de start op Portimão tijdens de laatste WK Superbike-races van 2009.


Naast Max Biaggi rijden namelijk ook Shinya Nakano en zijn vervanger Leon Camier (foto) in Portugal. Voor Nakano zal het zeer waarschijnlijk zijn laatste optreden zijn voor Aprilia. Camier bewandelt de omgekeerde weg. Het is pas de tweede keer dat hij plaatsneemt op de RSV. Maar het zal waarschijnlijk niet de laatste keer zijn want Camier wordt naast Shane Byrne en Alex De Angelis genoemd als de nieuwe Aprilia-coureur in 2010.


UPDATE 24 oktober
Helaas, er staan maar twee Aprilia’s aan de start. Shinya Nakano blijkt toch niet fit genoeg te zijn. Alleen wie heeft deze beslissing genomen? Geruchten melden dat de Italiaanse fabrikant erachter zit en dat het dus einde huwelijk is tussen Aprilia en Nakano. Binnenkort meer!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL