Ducati breidt zonnebrillencollectie uit

Oakley heeft haar unieke Ducati-collectie (een speciale zonnebrillencollectie ter ere van de designers, makers en racers van Ducati-racemotoren), uitgebreid met een aantal nieuwe modellen. De brillen zijn ontworpen door de Ducati-rijders Nicky Hayden en Casey Stoner en ook de Ducati-stylisten hebben eraan meegewerkt.

“Oakley-zonnebrillen zijn altijd al de favoriet onder de Ducati-fans geweest en de ingenieurs van Oakley zullen altijd geïnspireerd zijn in de genialiteit en de pure kracht van het Ducati-ontwerp”, vertelde Oakley-baas Colin Baden. Lucio Attinà, de baas van de afdeling merkontwikkeling voegde daar nog aan toe dat de filosofie en de stijl van de twee merken ook heel erg op elkaar lijken. “Als Ducati een brillenfabrikant was, dan zou het Oakley zijn.”

De nieuwe collectie is bedoeld voor iedereen die ernaar streeft zijn grenzen te verleggen en voor uitzonderlijke stijl gaat. Dat mag dan ook wel wat kosten. De prijzen van de modellen variëren tussen de 110 en de 380 euro. Kijk voor meer informatie op www.oakley.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL