Harley Davidson, Ducati en Yamaha motoren onder de virtuele hamer

BVA Auctions, Europees marktleider in online veilingen, organiseert van 25 tot en met 31 maart een openbare veiling van diverse soorten motoren in Apeldoorn en Amersfoort. Het aanbod van de veiling bestaat uit onder andere een Harley Davidson FLSTC Heritage classic, een Suzuki Intruder M1800R Z-edition, een Ducati 749 Superbike etc. Klik hier om het complete veilingaanbod te bekijken.  

Geïnteresseerden zijn van harte welkom op de kijkdag op vrijdag 25 maart 2016. De deuren staan open van 12:00 uur tot 16:00 uur aan de Vlijtseweg 202 in Apeldoorn (kavels 1 t/m 12) en aan de Kryptonweg 8 in Amersfoort (kavels 13 t/m 17).

Over BVA Auctions B.V.
BVA Auctions is, als onderdeel van de Auctio Group, Europees marktleider in online veilingen. BVA Auctions veilt mede in opdracht van derden roerende en onroerende zaken. De website heeft maandelijks meer dan 5 miljoen online bezoekers en meer dan 1.2 miljoen geregistreerde bieders. Dankzij het ruime en voortdurend wisselende aanbod is er bij BVA Auctions altijd wat te bieden.

 

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL