Honda Rebel Dreams op BigTwin BikeShow

Onder het motto The Power of Dreams kondigde Honda Benelux, in samenwerking met Bigtwin begin dit jaar een unieke custom competitie aan. Het eerste weekend van november zullen de resultaten onthuld worden op de BigTwin BikeShow in Houten.

Op basis van de publieksstemmen zal een winnaar bepaald worden. De winnaar wint de gecustomizede Rebel, maar ook bij het uitbrengen van je stem zijn er mooie prijzen te winnen.

Rebel

De CMX500 Honda Rebel, met een zeer soepele 500cc parallel twee-cilinder, is geschikt voor en zeer geliefd bij A2 rijbewijs houders. De Rebel biedt een populaire combinatie van een ontspannen rijhouding en enorm veel rijplezier, zowel bij sportief rijden als in wat langzamer stadsverkeer. Daarnaast geeft het nieuwe stalen buizenframe de Rebel mooie lijnen en een echte ‘Bobber’ styling.

De standaard Honda Rebel is niet alleen een heel fijn rijdende en goed ogende ‘Bobber’, maar ook een model dat zich perfect leent als basis voor een gave custombike. Op de Bike Shed in London of tijdens Wheels and Waves in Biarritz kon je bijvoorbeeld al zien hoe de Britten Dan Gold en Russ Brown een Rebel customizeden tot de supergave ‘Skully Rebel’.

Houten

Nu zal er tijdens het eerste weekend van november 2018, op de Bigtwin Bikeshow in de Expo van Houten, het eindresultaat te bewonderen zijn van het Honda Benelux ‘Rebel Dreams’ custom project.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL