Honda Special nu ook in België!

Weet je nog, de Honda Special van MOTO73? Die met de tijdlijn van Honda-iconen? Die waarin het motorblok van de RC30 letterlijk binnenstebuiten wordt gekeerd? Die waarin de nieuwe Gold Wing, Africa Twin Adventure Sports en CB1000R zijn getest? Net als diverse A1- en A2-modellen, zoals de CMX500 Rebel en CRF250 Rally? Die waarin zelfs de Mean Mower niet ontkwam aan een test; de grasmaaier met VTR-blok die dik 200 kilometer per uur haalt? Die waarin vier Honda-liefhebbers vertellen over hun motorleven, terwijl twee Honda-rijders in de rubriek Marathonmotor hun motor beschikbaar stellen aan de MOTO73-keurmeester? 

Nou, díe special, ligt nu ook in België in de winkels. Drie weken later dan in Nederland vanwege wat logistieke rompslomp, maar die is nu geslecht. Geen zin om naar de kiosk te lopen, of heeft jouw kiosk de special níet liggen? Dan bestel je de special gewoon lekker hier online. 

Veel leesplezier! 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL