Kampioenschap Herlings live op tv

De mogelijke triomftocht van Jeffrey Herlings is aanstaande zondag live te volgen bij de NOS. Zes punten zijn voldoende om de wereldtitel in de MXGP te pakken. Hij heeft dus in Assen zijn eerste wereldtitel voor het grijpen. Om 14:15 uur start de eerste manche, de tweede manche start om 17:10 uur. Beiden zijn rechtstreeks te volgen via een livestream op NOS.nl en in de NOS-app, NPO 1 en Langs de Lijn op NPO Radio 1.

Zelf langs de baan
Als Herlings het niet afmaakt in de eerste manche dan is ook de tweede manche om 17.10 uur live te zien en te horen. Mocht de titel binnen zijn, is de tweede manche te zien via NOS.nl en de NOS-app. Het is natuurlijk nog mooier om getuige te zijn van het historische moment. Om de kluiten zand te zien vliegen en de emotie te voelen. Toegangskaarten voor deze historische wedstrijd kosten in de voorverkoop € 52.50 (tot 15 jaar € 12.50). Kijk hier voor meer informatie.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL