Kawasaki doorbreekt magische grens van 1000 registraties

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Kawasaki is niet alleen met afstand het grootste merk van Nederland, maar ook nog eens het eerste merk dat de magische grens van 1000 registraties heeft weten te doorbreken!

Met een marktaandeel van ruim 17% is Kawasaki royale koploper in de Nederlandse markt. Het merk weet ook dit jaar weer een indrukwekkende groei van ruim 30% te genereren. Deze enorme stijging wordt niet alleen gegenereerd door de ongekend succesvolle nieuwe Z900 en Z650 Nakeds en de zeer gewilde nieuwe Z1000SX en Ninja 650 Sports Tourer modellen, maar ook door de onverminderd populaire Versys Dual Purpose modellen en de uiterst succesvolle Vulcan S Cruiser.

Ook in België blijft Kawasaki sterk doorgroeien en weet het merk wederom 23,6% meer motoren te verkopen. Met een marktaandeel van 14,2% voert Kawasaki inmiddels de tweede plek op de ranglijst aan en is zij veruit het grootste Japanse merk in België.

Kijk voor meer informatie over alle Kawasaki modellen op: www.kawasaki.nl

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL