Lekker opgefrist: Zero DSR Black Forest Edition

De aandacht ging de afgelopen tijd vooral uit naar de Zero SR/F, maar de Californische fabrikant heeft meer modellen in de showroom. Voor 2020 is de ‘Dual Sport’ DSR uitgerust als Black Forest Edition: klaar voor het betere toerwerk en voorzien van de laatste Cypher-besturingssystemen.

De DSR, de lichte allroad van Zero, is als Black Forest Edition uitgerust met drie afsluitbare koffers voor lekker veel opbergruimte, accessoire-rails, handkappen, touringzadel, windscherm en een koplampbeschermer voor als de paden echt ruig worden. Het belangrijkste nieuws is echter elektronisch: voor 2020 beschikt de DSR over de laatste versie Cypher-besturingssysteem dat we al kennen van de SR/F. Dit zorgt er vooral voor dat de motorfiets heel fijn reageert op ‘gas’ en (regeneratief) remmen en via de eveneens vernieuwde en nederlandstalige app kun je dit helemaal naar eigen wens instellen, of gebruik maken van de voorgeprogrammeerde rijmodi. Ook zijn er voor 2020 nieuwe kleuren en graphics beschikbaar in zwart en goud. 

De Zero DSR Black Forest is verkrijgbaar vanaf € 22.055 euro: hiervoor krijg je o.a. een een 14,4 Kwh batterij waarmee je een bereik hebt van 180 kilometer, uitgaande van een gecombineerd stads- en snelweggebruik. 

Video: Boswachter met een Zero

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL