Livewire maakt debuut op EICMA Milaan

De nieuwe, volledig elektrische Harley-Davidson LiveWire maakt zijn Europese debuut op EICMA, Milaan, op 6 november 2018. Deze eerste publieke presentatie van de elektrisch aangedreven LiveWire in Europa biedt bezoekers de kans de productie-klare motorfiets van dichtbij te bekijken. Voorheen was alleen een prototype beschikbaar.

De LiveWire, die in 2019 in de showrooms staat, is de eerste in een portfolio van elektrische tweewielers van Harley-Davidson, zoals in juli aangekondigd als onderdeel van de versnelde groeistrategie van de onderneming, More Roads to Harley-Davidson. Deze versnelde groeistrategie is een agressieve, veelzijdige benadering om meer rijders op de motor te krijgen, nieuwe categorieën te betreden en de Harley-Davidson winkelervaring verder te verbeteren. Naast de LiveWire heeft het merk ook een Adventure en Streetfighter model gepresenteerd voor 2020.

In 2014 mochten wij het prototype van de Livewire al rijden in Miami. Zie hier het verslag en de motor hoe hij er toen bij stond.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL