Moto Morini weer in problemen?

Berustend op het wereldwijde web zou Moto Morini zichzelf in september failliet hebben verklaard, maar de Italiaanse fabrikant sprak dat toen flink tegen. Het klonk ook vreemd in de oren, aangezien de verkoopcijfers van Moto Morini behoorlijk waren gestegen in het afgelopen jaar.

Via een officieel persbericht gaven zij daarom ook repliek op de verschenen nieuwsartikelen op diverse internetsites. Moto Morini beweerde dat ze de intentie hadden om door te gaan met alle bedrijfsactiviteiten zoals ze gepland stonden.

Ook de woorden over personeel dat niet meer betaald kreeg, werd door de fabrikant de kop ingedrukt. Alle afdelingen werkten zoals gewoonlijk, waarmee ze aangaven dat er in feite niets was veranderd.

En nu, 9 december, begint het hele verhaal opnieuw… Hoe de vork precies in de steel steekt is nog onduidelijk omdat er in Italië gisteren een nationale feestdag was. Veel bedrijven, waaronder ook de persafdeling van Moto Morini, blijven dicht tot en met aanstaande maandag.

De website asphaltandrubber.com weet te melden dat er geen Morini meer van de band zal lopen tot er een nieuwe koper gevonden is. Meer nieuws volgt binnenkort!

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL