MOTORbeurs VIP-prijsvraag

Op de avond vóór de officiële opening van de MOTORbeurs, woensdag 17 februari, is er een previewavond voor genodigden. Een beroemde DJ voorziet de avond van muziek en hapjes en drankjes zijn natuurlijk gratis.

Wil je op uitnodiging van Kawasaki de VIP avond van de MOTORbeurs Utrecht bijwonen en als eerste de modellen komen bewonderen? Beantwoord dan de volgende prijsvraag, stuur dit samen met je naam en adres naar events@kawasaki.nl en maak kans op 2 VIP-kaarten.

Kawasaki heeft genoeg kaarten te vergeven, iedereen maakt dus een reële kans. Daarnaast krijg je ook een tas vol met Kawasaki merchandising mee. De avond begint om 19.45 uur en alleen hal 12 is open.

De prijsvraag is als volgt: Hoeveel pk heeft de nieuwe ZX-10R. En in welke kleuren is deze Superbike leverbaar. Niet al te moeilijk… De winnaars worden op 10 februari bekend gemaakt.

Let op! Het is belangrijk dat bij je antwoord meldt welke twee vrienden je ook hebt aangemeld voor deze actie en dat je in de toekomst nieuws van Kawasaki wilt ontvangen. Anders maak je helaas geen kans…

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL