Nieuwe MOTO73 is uit

Test WK Superbike-motoren
Buy on Monday, Race on Sunday. Je zou haast gaan denken dat er tussen een WK Superbike machine en de straatvariant amper verschil zit. Barry van Amersfoort weet inmiddels beter… Hij reed op de achtbaan van Portimão met de kannonen van Ducati, Honda, Yamaha, Kawasaki en BMW.

Honda’s toermachines
Met de GL1800 Gold Wing, de ST1300 Pan European en de NT700V Deauville heeft Honda drie ijzersterke troeven in het toursegment. Elk van deze machines heeft z’n eigen pluspunten waardoor kiezen zo goed als onmogelijk is.

Endurotest
Husqvarna zet met de TE250 de verhoudingen op scherp. KTM pareert met zijn 250 EXC-F. Welke van deze twee houdt het best stand in het loodzware Nederlandse zand?

Introductie Aprilia RSVR
Het werd een korte maar zeer hevige kennismaking met de goedkopere variant van de Factory.

MotoGP Valencia
De laatste race was er één met veel gezichten. Hiroshi Aoyama pakte de laatste 250cc titel, Casey Stoner kwam niet verder dan de opwarmronde en zo kunnen we nog heel lang door gaan. Henk Keulemans blikt terug op een gedenkwaardig GP-weekend.

Reizen
Voor de toertip zijn we dit keer terecht gekomen in de prachtige provincie Drenthe. Dat daar meer te vinden is dan alleen het TT Circuit laat Ludo Sidler zien. Willem Laros gaat in Engeland op zoek naar Darwin. Het wordt een bijzondere ontdekkingsreis.

Occasion73
De Marathonmotor is dit keer een Honda VTR1000SP1. Hoe houdt zo’n motor zich na 72.000 kilometer? In de Showroom vinden we een goed uitziende Aprilia Atlantic 500.

En verder
Actueel
Vraagbaak
Tussenstand duurtesters
Testrapport Yamaha XT660X
Prijslijst nieuwe motoren
Agenda
Sportjournaal
KNMV Nieuws
Weblog Lucas Verbeke
Volgend nummer

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL