Piaggio en Enel samen

Scooterfabrikant Piaggio is een samenwerking aangegaan met energiemaatschappij Enel om gezamenlijk duurzame vormen van mobiliteit te ontwikkelen. Dit meldt de RAI Vereniging. Binnen deze nieuwe samenwerking levert Piaggio de technische knowhow op het gebied van elektromotoren en hybride voertuigen.

Daarbij wordt ook een bestaand model als de Piaggio MP3 Hybrid ingezet als testvoertuig om te onderzoeken in welke mate veranderende mobiliteitseisen gevolgen hebben voor de bestaande infrastructuur.

Enel ontwikkelt een nieuwe infrastructuur die het mogelijk maakt om in de nabije toekomst op eenvoudige wijze elektrisch aangedreven voertuigen op te laden. De partners werken overigens al langer samen op het gebied van duurzame mobiliteit.

Zowel Piaggio als Enel is ervan overtuigd dat de groeiende markt voor elektrische voertuigen en hybrides belangrijke strategische kansen biedt. We houden het scherp in de gaten!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL