Piaggio MP3 Hybrid LT 300ie

Een jaar na de lancering van de MP3 Hybrid introduceert Piaggio nu de 300cc LT-versie van de MP3 Hybrid. Net zoals alle MP3-modellen uit de LT-familie kan de Piaggio MP3 Hybrid LT 300ie worden bestuurd met een autorijbewijs. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk te genieten van de voordelen van hybridetechnologie en dus duurzame mobiliteit.

Machiel Spiering, Sales Manager van Piaggio Vespa b.v., is verheugd over de uitbreiding van het leveringsprogramma. “De MP3 LT heeft voor een omwenteling gezorgd van het gebruik van de motorscooter en is dan ook de best verkochte motorscooter van Nederland. De motorscooter is bereikbaar geworden voor iedere automobilist en het is dan ook niet zo vreemd dat diverse leasemaatschappijen de MP3 LT in hun programma hebben opgenomen.”

De Piaggio MP3 Hybrid LT 300ie kent in Nederland een introductieprijs van 9.999 euro, inclusief BPM en een KNMV rijvaardigheidstraining.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL