Prijs nieuwe Primavera bekend

Nog deze maand arriveren de eerste exemplaren van de onlangs gepresenteerde Vespa Primavera al in Nederland, maar voor ons is het nog even wachten. Het spits wordt namelijk afgebeten door de 50cc-versie. Vervolgens arriveert in januari 2014 de 125cc-editie, die 4.099 euro gaat kosten. Vrij fors inderdaad, maar met de wetenschap dat de Vespa 946, ook een 125cc-scooter, liefst 9.000 euro kost, is alles relatief.

Met de komst van Primavera lanceert Vespa tegelijkertijd ook een lijn met accessoires. Een mooi voorbeeld hiervan is de topkoffer. Speciaal voor de Primavera is deze in de kleur van de scooter uitgevoerd en uitgevoerd met een verchroomd Vespa-embleem in reliëf. De topkoffer kan worden geleverd in combinatie met een ruggensteun voor de duopassagier. Bovendien is de verchroomde montagesteun voor de topkoffer ook als bagagerek te gebruiken.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL