Redding lijkt nabij voor Buell (update)

Een groep Amerikaanse zakenmannen is op dit moment de mogelijkheden aan het bekijken voor een overname van de merknaam Buell. Op deze manier blijven motoren van de lopende band rollen, meldt Visordown.com.


Mocht de overname lukken, kunnen in ieder geval 170 mensen hun baan behouden bij de Amerikaanse motorfabrikant. Binnenkort zitten de zakenmannen samen met Erik Buell om de mogelijkheden te bekijken. We houden jullie op de hoogte.


UPDATE 21 oktober
Wordt Buell wel of niet gered? Er is nog steeds heel veel onduidelijkheid over. Want aan bovenstaand verhaal zitten nogal wat haken en ogen. Zo heeft Harley-Davidson nog niet gereageerd op het initiatief van bovenstaande heren. Daarnaast zou het financieel voor de investeerders nog een serieuze opgave zijn en rijzen er overal twijfels of ze zelfs daadwerkelijk het geld wel hebben.


UPDATE 22 oktober
Het is als een jojo. Dan lijkt Buell omhoog te klimmen, dan gaat het weer keihard bergafwaarts. Gisteren leek het erop dat er geen investeerder gevonden kon worden. Vandaag melden geruchten dat er weer hoop gloort. Hoe het precies eruitziet, is niet duidelijk maar een andere investeerder zou interesse hebben. Serieuze interesse.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL