STADLER ALL-ALONG PRO – voor woon-werk verkeer!

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Naar het werk op de motor zou fantastisch zijn maar steeds het omkleden? Het zou pas mooi zijn als je nette pak of jeans echt lekker onder je motorpak zouden zitten. De STADLER ALL-ALONG PRO jas en broek bieden dit comfort en nog veel meer.

De ALL-ALONG PRO jas en broek maken deel uit van ons 3-laags systeem motorkleding en bieden alle voordelen van de GORE-TEX 3-laags product technologie.

Door zijn iets ruimere snit kan niet alleen functionele onderkleding onder de ALL-ALONG PRO jas gedragen worden maar is er ook voldoende ruimte om je casual kleding of een net pak onder te dragen. De jas is vervaardigd van GORE-TEX® 3-laags laminaat met CORDURA® met daarnaast reflectiemateriaal dynatec® Reflex wat voor een uitstekende zichtbaarheid zorgt in het donker.

De luchttoevoer kan perfect gereguleerd worden middels de extra lange ventilatieritsen op de borst en op de rug. De jas is voorzien van niveau 2 protectoren op de rug, schouders en ellebogen. De hoogte van de  elleboogprotectoren kan versteld worden voor een perfecte pasvorm.

De ALL-ALONG PRO broek is vervaardigd van GORE-TEX® 3-laags laminaat. Door de extra lange zijritsen is de broek makkelijk aan en uit te trekken, welke kleding je er ook onder draagt. Op de heupen zit niveau 2 protectie. Door de regelbare kniewijdte kunnen de knieprotectoren (niveau 2) op de juiste plek worden gefixeerd. Ook zijn er drie verstelmogelijkheden om de knieprotectie op perfecte hoogte af te stellen. Een afneembaar bovendeel biedt extra comfort en warmte op koude  dagen. Het is mogelijk om de broek en jas te combineren met of zonder gebruik van het bovendeel.

Maten
Mannen:
48 – 62, 98 – 118, 25 – 31.

De ALL-ALONG PRO jas en broek zijn leverbaar vanaf eind maart 2019.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL