Triumph Bollenstreek opent zijn deuren UPDATE

Wim Zielman maakt van zijn grootste hobby zijn levenswerk door de opening van Triumph Bollenstreek in Hillegom. Op 1, 2 en 3 juli opent Zielman met een grote knal de deuren. Naast de niet te vermijden bitterballen, en zelfs friet voor alle bezoekers op de zaterdag, draait het deze dagen natuurlijk om de motoren. Zo zijn er volop testmotoren, waaronder de fonkelnieuwe Sprint GT.

Ter kennismaking heeft de nieuwste Triumph Motorcycles dealer een aantrekkelijk aanbod in de vorm van een unieke verlengde garantie van één extra jaar op iedere nieuwe Triumph. Ook profiteren bezoekers direct van het tijdelijk gereduceerde werkplaatstarief en is er tijdens de opening een aantrekkelijke korting op multi-aankopen.

Wim Zielman is één brok passie als het om het merk Triumph gaat. “Mijn passie is Triumph, al 25 jaar lang, ik ben er dan ook ontzettend trots op nu dealer van Triumph te zijn geworden. Ik ben eigenlijk begonnen als verzamelaar van Triumphs en ik sleutel zelf nog steeds erg graag en ik verzorg al jaren met veel liefde (deel)restoraties van klassieke Triumphs. De cirkel is door Triumph Bollenstreek nu dan ook rond met de samenkomst van de historische Coventry en Meriden Triumph’s en de moderne Triumph’s die in Hinckley gebouwd worden.”

UPDATE 1 juli 2010 15h40
Op zaterdag 3 juli zal stuntrijder Kevin Carmichael zijn kunsten vertonen bij de opening van Triumph Bollenstreek, de hele middag zal hij een aantal spectaculaire stuntshows verzorgen op bijna alle Triumph-modellen, ongeacht de afmetingen of het vermogen. Carmichael is voormalig wereldkampioen stuntrijden en weet elke keer zowel motorrijders als niet-motorrijders met zijn ongelooflijke stunts te verbazen. Neem een camera mee, want dit worden unieke beelden!

Vorig artikel

Film > Vuvuyoshi

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL