Trotse eigenaar ontvangt Yamaha R1 GYTR 20th Anniversary

Afgelopen donderdag was het een bijzondere dag bij Edwin Ott Motoren te Uitgeest. Daar werd de allereerste R1 GYTR 20th Anniversary overhandigen aan de trotse eigenaar. Er zijn slechts 20 stuks van deze bijzondere Yamaha gebouwd. Op de vraag of hij ook met deze unieke motorfiets ging racen, was zijn antwoord volmondig ja!

Enige in Nederland

‘Man, dat ik deze motorfiets heb kunnen bemachtigen. Ik wilde deze motor. Vanaf het moment dat Yamaha de R1 GYTR 20th Anniversay op de EICMA. Maar een productie van twintig stuks is niet echt veel. Ook door de inzet van Edwin en Karin van Edwin Ott Motoren en mijn vrouw, ben ik nu de trotse eigenaar van de enige R1 GYTR 20th Anniversary in Nederland. Volgende week maak ik de eerste meters met mijn Yamaha R1 op Val de Vienne (Frankrijk).’

De gelimiteerde YZF-R1 GYTR is expliciet bedoeld voor gebruik op het circuit. De circuitmotor is standaard voorzien van de winnende kleurenstelling van de Suzuka 8 Hours 2018 en een breed scala aan GYTR Performance producten – Genuine Yamaha Technology Racing – en andere prestatie-verhogende producten.

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL

Reacties

 • Erwin Ruiter 15/03/2019 at 16:41

  Jullie moeten meer foto’s plaatsen bij de artikelen. Bij deze helemaal. Nou moet ik googlen wat de bijzondere kleurstelling is.

  Antwoord
  • Jan Kruithof 15/03/2019 at 16:49

   We hebben je wens meteen omgezet in realiteit: met video en extra veel beeld.

   Antwoord
   • Erwin Ruiter 16/03/2019 at 11:15

    Super!
    Keep it up.
    Foto zegt meer dan 1000 woorden. 😉

    Antwoord