Tweede editie MP3 Toertocht groot succes

Op zondag 26 september organiseerde Piaggio Vespa de tweede editie van de MP3 Toertocht en daarmee is een traditie geboren. Het grote aantal deelnemers van vorig jaar en de vele positieve reacties, onder andere van de leden van de Piaggio MP3 Club Nederland, vormden een stevige basis om de toertocht dit jaar voor de tweede maal in successie te organiseren.

Ruim 70 MP3’s meldden zich afgelopen zondag voor deelname aan de tweede editie van de Piaggio MP3 Toertocht. Voor deze gelegenheid had de KNMV afdeling Recreatief Motorrijden een prachtige route uitgezet van ongeveer 110 kilometer. Als startpunt fungeerde restaurant Campman in Renkum, als lunchlocatie stond Het Ei van Columbus op het programma. Bovendien maakten de deelnemers aan de toertocht uitgebreid gebruik van de mogelijkheid om vrijblijvend ook even een kijkje nemen bij de Veluwsche Stoommachine Maatschappij.

“De reacties van de deelnemers over de MP3 Toertocht waren opnieuw zeer positief, en uiteraard heeft het mooie weer een goede basis gelegd voor deze tweede geslaagde editie,” verklaart Alex van den Hoff, Country Manager van Piaggio Vespa BV, die zelf ook meereed op een MP3. “De Toertocht biedt eigenaren van de MP3, toch wel een specifiek product binnen de gemotoriseerde twee- en driewielersector, de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en drankje optimaal te genieten van hun scooter en ervaringen uit te wisselen met andere MP3-eigenaren. En ik heb tijdens de tocht louter enthousiaste reacties ontvangen; van MP3-rijders die hun voertuig alleen voor woon-werkverkeer gebruiken, maar ook van bezitters die er volop mee toeren in binnen- en buitenland.”

Ook in België bestaat inmiddels interesse om een jaarlijkse Piaggio MP3 Toertocht op de kalender te zetten. Bovendien heeft een aantal Belgische MP3-rijders het voornemen om het voorbeeld van de Piaggio MP3 Club Nederland te volgen en in België eveneens een club voor MP3-rijders in het leven te roepen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL