V-Strom op maat

Met alle focus op de nieuwe V-Strom 1000, zou je de 650 -hoewel nog steeds een publiekslieveling- bijna vergeten.Dat dachten ze bij Suzuki blijkbaar ook, want we worden blij verrast met drie V-Strom 650A (standaard ABS) Special Editions vol accessoires.

V-Strom 650A Touring (€ 9.999,-)
Handkappen en een solide valbeugel bepalen het aanzicht van de Touring, terwijl de middenbok, motorspoiler, verstelbaar windscherm en tailbag voor praktische accenten zorgt.

V-Strom 650A Adventure (€ 10.499,-)
Met zijn aluminium topkoffer, LED mistlampenset, enduro voetsteunen en aluminium carterbeschermer beschikt de V-Strom 650A Adventure niet alleen over stoere looks, het is bij uitstek een motor om het avontuur mee op te zoeken. Het verstelbare windscherm en het matzwarte uitlaatschild en de Adventure logo’s onderstrepen het avontuurlijke karakter nog eens verder.


V-Strom 650A Rhino (€ 10.999,-)
En dan de ultieme versie. De V-Strom 650A Rhino is namelijk bijzonder rijk uitgerust: een  driedelige GIVI kofferset (uiteraard met Monokey, dus één sleutel voor alle sloten), onderkuip, handkappenset, middenbok, valbeugel, de Rhino heeft het allemaal. Plus een 12V accessoire aansluiting en een verstelbaar windscherm.

 

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL