Win een reis naar de Las Vegas SuperCross!

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Oliefabrikant Bel-Ray lanceert een vette stickeractie, waarmee een geweldige prijs is te winnen. Want wie wil er op 2 mei 2015 nu niet met twee personen naar het Sam Boyd Stadium in Las Vegas, als daar de finale van het AMA Supercross-seizoen 2015 wordt verreden! Het enige wat je hoeft te doen om deze sublieme hoofdprijs te winnen is Bel-Ray-stickers op een originele plaats plakken, daar een foto van maken en uploaden naar www.belrayactie.com

Plak de stickers op je motor, auto, fiets, helm, alles kan en alles mag. Hoe origineler hoe beter, want de leukste inzending wint een reis voor twee personen naar de Las Vegas Supercross.

De Bel-Ray stickers zijn verkrijgbaar bij je lokale dealer of download het Bel-Ray logo vanaf de Bel-Ray actie site voor als je je eigen creativiteit de vrije loop wilt laten (www.belrayactie.com).

De meest originele inzending gaat het dus allemaal meemaken in Las Vegas, de extravagante gokstad in de woestijn van Nevada. Je kunt er je ogen uitkijken in de enorme casino’s, de ongelooflijke hotels en natuurlijk op ‘the strip’ met zijn felle neonverlichting. Maar dat zal de crossliefhebber op 2 mei 2015 allemaal gestolen kunnen worden, want dan telt alleen de finalewedstrijd van de AMA Supercross in het Sam Boyd Stadium. Dan zie je de beste supercrossers ter wereld – met namen als Anderson, Millsaps, Dungey, Hill, Tickle, Roczen, Stewart, en Short – met eigen ogen in actie. Samen met vele tienduizenden crossfans onderga je een unieke show die zijn weerga niet kent. Dus niet langer wachten: Bel-Ray-stickers plakken, originele foto maken, uploaden en wie weet zit jij straks in Las Vegas! www.belrayactie.com.

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL