Zeven wielen leasen

Piaggio en leasemaatschappij ALD Automotive hebben deze week samen een nieuw initiatief geïntroduceerd. Met 7 Wheel Lease biedt ALD Automotive nu een leaseconcept aan dat bestaat uit een auto én een Piaggio MP3 LT motorscooter. Dankzij deze constructie kiezen bestuurders per bestemming en afhankelijk van de verkeersdrukte uit het gebruik van de auto of de MP3LT.

“Mobiliteit blijft voor zowel zakelijke als privérijders een basisbehoefte en de motorscooter is in tijden van toenemende verkeersdrukte een flexibel, vlug en betaalbaar alternatief,” licht Alex van den Hoff, Country Manager van Piaggio Vespa BV, toe. “De motorscooter is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwassen product. De unieke MP3 LT van Piaggio biedt daarbovenop het voordeel dat hij enkel met het autorijbewijs B bestuurd mag worden, waardoor hij voor een grote groep potentiële gebruikers bereikbaar is. Dankzij die eigenschap biedt hij zakelijke bestuurders een realistisch, comfortabel, veilig en praktisch alternatief in de stad of bij drukte op de snelwegen.”
 
Voor meer informatie over 7 Wheel Lease: http://www.7wheellease.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL