Motorreis Alpen: Sturen Door Het Alpenrijk | 17 – 23 Juni

franse-alpen-9

Prachtige bergwegen en vergezichten. In Italië en Oostenrijk pakken we de mooiste bergtoppen en dalen. Vanuit ons luxe hotel bij de Weissensee maken we vijf etappes van 300-400 km. De epische oversteek bij de Grossglockner hoort daar bij. Maar ook de veel minder bekende namen; Deferegger, Fischbacher, Gailtaler, Göstlinger, Metnitzer en de Seetaler Alpen gaan voor erg veel rijplezier zorgen. Ook voor de heen- en terugreis zijn voor de liefhebbers routes gemaakt zodat je je motorvakantie nog lekker oprekt.

“Ik rijd al jarenlang door heel Europa voor mezelf en met Promotor Reizen. Maar Karinthië is zo indrukwekkend mooi. Het is nog steeds een van mijn favorieten” – Stefan.

GA NAAR PROMOTOR REIZEN: OOSTENRIJK ALPENRIJK

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL

Reacties

 • dennis@hoogendonk.org 17/05/2018 at 13:00

  Wij gaan de reis voor de 2e keer doen. Mooie routes en fijn hotel.

  Antwoord
 • ruudenjanny@kpnmail.nl 29/05/2018 at 06:41

  ZIn in. Duurt niet zo lang meer. Moet ik ook een vignet aanschaffen ?

  Antwoord
 • dennis@hoogendonk.org 29/05/2018 at 06:49

  Ruud, de routes gaan niet over snelwegen. Ook de aanrijroutes niet. Wat wel verstandig is is om in 1 keer de drie tolvignetten te kopen voor bergpassen. Welke dat dat zijn zul je van Stefan Brückner vernemen. Die vignetten koop je als je de eerste pas oprijdt. En dan niet vergeten om je credit-card weer goed op te bergen. Dat overkwam mij vorig jaar.

  Antwoord