Autoslaaptrein breidt capaciteit uit

De autoslaaptreinen naar Alessandria (Noord-Italië) en Livorno in Toscane mogen zich verheugen in een groeiende belangstelling. Werd eerder het aantal vertrekken uitgebreid, nu wordt ook de capaciteit voor het aantal motoren dat meegenomen kan worden vergroot.

Commercieel Directeur René van der Klink daarover: “We zien een opvallende stijging van het aantal motorrijders, zowel uit Engeland als Nederland en België, die graag de eerste 1000 kilometer met de trein afleggen. De oorzaak is waarschijnlijk een combinatie van verlaagde prijzen en de toegenomen belangstelling voor Italië als vakantiebestemming. Gezien de belangstelling is nu de capaciteit voor het aantal motoren per trein verdubbeld”.

De eerste AutoSlaap Trein vertrekt op vrijdagmiddag 27 april, het laatste vertrek staat gepland op 28 september. Aan boord kunnen klanten kiezen uit verschillende soorten van comfort dat varieert van twee persoonscoupés, vier- of zespersoons familiecoupés of ligplaatsen op indeling.

Alle maaltijden zijn inbegrepen en worden in de coupé geserveerd. Voor een toeslag kan men zich laten upgraden naar het panorama restaurant aan boord. Alle informatie over de AutoSlaap Trein vind je op www.autoslaaptrein.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.