Bijzondere wereldreis

350 dagen, vijf continenten, acht sets Pirelli banden en bijna 100.000 km op een Ducati Multistrada 1200S. Het mag duidelijk zijn, Paolo Pirozzi is terug van zijn indrukwekkende wereldreis. De 31-jarige president van de Naples Ducati Dream Club begon zijn trip tijdens de World Ducati Week in Misano. De laatste kilometers werden verreden op Imola.

Honderden mensen waren op het circuit nabij Bologna aanwezig, waaronder Ducati’s chef Gabriele Del Torchio, die de Napolitaanse avonturier in eigen persoon wilde verwelkomen. Er was een podium gemaakt door door vrienden, met daar op twee van zijn oude Ducati motorfietsen: Nenna, een Monster 900 en Jessica, een Multistrada 620.

Om meer te weten te komen over Pirozzi's avonturen surf je het best naar www.paolopirozzi.it. Het is de moeite!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?