De dalen van Tirol: TT in Oostenrijk

Klaus Daams

Ze zijn nauwelijks te vergelijken, de Tourist Trophy op het eiland Man en de dalen van Tirol tussen de Brenner, de Timelsjoch en de Hahntenjoch. Maar toch: in beide gevallen is het toeristisch, alleen ligt de nadruk in Tirol niet zo extreem op het tempo. Je vindt er echter wel prachtige dalwegen die tot ver over de 2.500 meter hoogte de bergen in lopen, maar ook kleine weggetjes die diep naar de stilte van het achterland voeren.

Wat is eigenlijk jouw top-drie? Nou, ten eerste dat mijn vrouw er vanavond nog is, grijnst Bernd, met wie ik de laatste twee dagen onderweg ben en die daarvoor, met heel veel dank, zijn Birgit in het hotel heeft achtergelaten, waar ze kan relaxen en in de stad kan gaan shoppen. Ten tweede het prachtige ochtendlicht en ten derde dat ik weer terugkom op alle mooie plaatsen waar ik al eens ben geweest. Oké, maar dat is nogal algemeen. Wat ik wilde weten is wat de drie plaatsen zijn die jou tijdens onze Tiroler toer het beste zijn bevallen, het antwoord op die vraag krijg je aan het einde van dit verhaal.

Totale Afstand: 842253 m
Download deze route

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL