De Mooiste Toertochten

De 201 Mooiste Motor en Auto Toertochten voor Nederland, België, Luxemburg en Duitsland is verschenen. Je kunt deze cd-rom bestellen via www.vtotc.nl. Binnen enkele dagen heb je de cd in huis en kun je voor 16,95 euro gaan genieten van meer dan 36.000 kilometers toerplezier. De tochten zijn door Tom Boudewijns ter plaatse uitgezet en zijn aangepast aan de nieuwste software voor onder andere voor Garmin en TomTom.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.