Fikse korting op motortochten

Tom Boudewijns, dé specialist in schitterende toertochten, brengt voor de feestdagen een speciaal Eindejaar Toerpakket op de markt. Nog veel mooier, het pakket is scherp geprijsd. Want normaal betaal je voor ‘500 mooiste motor- en autotoertochten’, ‘201 mooiste motor- en autotoertochten’ en ‘Toertochten België en Frankrijk – Ontdek de Grote Oorlog’ samen 60,85 euro, exclusief verzendkosten. Tot het einde van dit jaar betaal je echter slechts 24,95 euro, zonder verzendkosten!

Bestellen kan via www.tomboudewijns.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.