Garmin komt met Montana 600 motorbundel

Garmin kondigt de Montana 600 motorbundel aan. Deze bundel bestaat uit de outdoor GPS Montana 600 met een 4 inch kleurenscherm, een motorsteun en een RAM-bevestigingskit. Met die kit kun je de Montana 600 stevig bevestigen als het terrein niet ‘geheel’ vlak is.

De 600 is waterbestendig en heeft een hoog-gevoelige GPS-ontvanger, met HotFix voor betere positiebepaling. Natuurlijk ontbreken zaken als een drie-assig kantelbestendig kompas niet. Het systeem heeft ook een barometrische hoogtemeter dat je precieze hoogte informatie geeft. Het dubbele batterijsysteem van Garmin zorgt ervoor dat er praktisch altijd voldoende stroom aanwezig is.

De Montana 600 motorbundel wordt in april verwacht en heeft een adviesverkoopprijs van 599 euro.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.