Informatieavond reisprogramma BERRT

Op donderdag 9 februari (vanavond dus) houdt BERRT een informatie avond over het reizenprogramma 2012. Deze avond staan de Dakar Adventure Challenge en Raid Afrique extra in de spotlights. Het organisatieteam en een deelnemer van de vorige editie zijn aanwezig om beide reizen toe te lichten en alle vragen te beantwoorden. Daarnaast is er een presentatie over de BERRT Marokko en Spanje allroad reizen.

De informatieavond wordt gehouden in het nieuwe pand van Simako-BDM Apeldoorn (Stadhoudersmolenweg 99 Apeldoorn) en begint om 20.00 uur. Laat BERRT weten of komt in verband met het aantal stoelen dat klaar gezet moet worden. Een mail sturen naar bert@bertduursma.nl is hiervoor voldoende.

Ben je geïnteresseerd om mee te doen aan een van de reizoen maar deze avond verhinderd? Mail dan ook voor een andere afspraak.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.