Viagra Calabrese

Peperworst en bandieten zijn de pittige ingrediënten van een motortocht door Calabrië, onderin de laars van Italië. De tocht werkt verkwikkend op je stuurmanskunsten, het libido van de motorrijder. Lang hoorde de ruige streek niet bij Europa. Zeemonsters en bedwantsen waren voor velen net een stap te veel.

Als Michiel van Dam dan ook nog hoort over zeemonsters en bedwantsen speert hij met zijn motormaat Uwe Krauss naar de wreef van de Italiaanse laars. Reisschrijvers lieten Calabrië lang links liggen, maar Michiel brengt daar nu verandering in.

Michiel van Dam

Vaart houden. Over de kuilen vliegen, niet er doorheen ploegen. Het wegdek vanaf de kustweg naar het binnenland vraagt alle aandacht. Hebben we dan nog wel voldoende oog voor het omringende natuurschoon? Nou en of. Het uitzicht treft ons als een mokerslag tussen de ogen als we door de laatste bocht komen.

© OpenStreetMap contributors

jQuery(document).rea...

Nieuwsgierig geworden? Deze content kun je bekijken als je online lid bent.

INLOGGEN of REGISTREER GRATIS

Nieuwsgierig geworden? Deze content kunt je bekijken als je online lid bent.

INLOGGEN of REGISTREER GRATIS

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd