20.8 C
Nederland
dinsdag 24 mei 2022

Jubileumtrip Horizon Motor Reizen

Het is nog vroeg maar Horizon Motor Reizen is al druk bezig met 2013. Volgend jaar viert Horizon haar twintig jarig jubileum en dat willen ze doen met een unieke reis. Als grondlegger van de Noordkaap Rally hebben ze in 2013 namelijk een reis naar de Lofoten in het noorden van Noorwegen op het programma staan. Het hoogtepunt van deze reis is een tweedaagse cruise met de Noorse postboot, de Hurtigruten, van Stokmarknes naar Bronnoysund, waarbij de mooiste delen van de Hurtigruten worden aangedaan.

Er wordt tijdens de cruise overnacht in comfortabele hutten en alle maaltijden zijn inclusief. Alle overige overnachtingen vinden plaats in luxe hotels op basis van ontbijt en diner. De totale afstand die in Noorwegen wordt afgelegd bedraagt 3900 kilometer waarbij de E6 bijna volledig wordt gemeden.

Voorts zijn alle binnenlandse ferry’s in de prijs inbegrepen en ook een aantal zeer bijzondere uitstapjes, denk aan een ribboatsafari, zijn inclusief. De eindprijs staat nog niet vast, echter deze zal ongeveer 3000 euro per rijder, inclusief motorfiets bedragen. Een duopassagier betaalt uiteraard minder. Medio november houdt Horizon Motor Reizen een informatiemiddag. Meer informatie: www.horizonmotorreizen.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen