KNMV Toerkalender 2011

Het einde van 2010 nadert en daarom kijken we met de KNMV Toerkalender 2011 alvast naar het toerseizoen van 2011. De kalender is verkrijgbaar in zowel A4- als in handig pocketformaat.

Download de Toerkalender op A4-formaat

Download de Toerkalender op pocketformaat

Na het uitprinten van de KNMV Toerkalender op pocketformaat, moet je vervolgens zelf nog even aan de slag om er een handig boekje van te maken die je bij je motorpapieren kunt bewaren. Maar dat moet zeker lukken.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.