KNMV Toerkalender 2012 bekend

De voorbereidingen zijn vaak net zo leuk. Denk aan vakantie, een dagje uit of een mooie motortocht. Wat dat laatste betreft kunnen we goed nieuws melden want de KNMV Toerkalender van 2012 is bekend.

Nadat eerder al de conceptversie online stond zodat clubs hun aanvullingen en verbeteringen konden doorgeven, is alles nu definitief. Daarmee kan het grote plannen voor volgend jaar beginnen!

Bekijk de KNMV Toerkalender 2012 (pdf).

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.