Met de motor op de trein

Vanaf 3 juni rijdt de AutoSlaapTrein weer van Den Bosch naar Avignon (Frankrijk) / Allessandria/Genua (Italië) en vanaf 1 juli naar Livorno in de Toscane. Op verzoek pendelt de trein komend seizoen langer tussen deze plaatsen. De laatste AutoSlaapTrein vertrekt namelijk pas op vrijdag 9 september vanuit Den Bosch naar zowel Frankrijk als Italië. Speciaal voor de snelle beslissers is er nu een voordelige actie. Boek voor 1 februari 2011 een retour en betaal niets voor je voertuig. Alle informatie staat op www.autoslaaptrein.nl.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.