MKC Travel Day

Op zaterdag 23 juni houdt het MotorKledingCenter in Hazerswoude-Rijndijk voor het eerst de MKC Travel Day. Deze dag staat volledig in het teken van motorreizen en alles wat daar mee te maken heeft. Het wordt dus een gezellige én een informatieve zaterdag daar in Hazerswoude-Rijndijk.

Veel verschillende leveranciers zullen deze dag aanwezig zijn om hun producten en diensten te presenteren en, nog veel belangrijker, toe te lichten. Of het nu gaat om kleding, accessoires, navigatie of communicatiemiddelen, je krijgt deze dag antwoord op al je vragen.

Meer informatie is te vinden op www.motorkledingcenter.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.