Mooiste motorbestemming

Voor ons is het Italië en dan vooral het merengebied en Toscane. Maar wat is jouw mooiste motorbestemming? Waar zitten de beste motorbochten, de prachtigste vergezichten, het lekkerste terras, de beste camping, het fijnste motorhotel of de fraaiste motorstreek? Wij zijn op zoek naar jouw tips, zodat ook andere lezers van jouw mooiste motorbestemming kunnen genieten.

Mail een korte omschrijving plus foto (minimaal 500 kb) naar redactie@motor.nl o.v.v. ‘mooiste motorbestemming’. De redactie selecteert de in hun ogen fraaiste plekken in binnen- en buitenland voor een artikel in MOTOR Magazine 11. Je tip moet daarom uiterlijk vrijdag 6 mei bij ons binnen zijn.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.