Motortoertochten Tweede Wereldoorlog

Naast de motor- en autotrips in het bestaande programma brengt VTO nu deel één uit van een nieuwe serie: Motor- en Autotoertochten Tweede Wereldoorlog. In het boek beschrijft auteur Tom Boudewijns tien tochten naar locaties, die in de Tweede Wereldoorlog een belangrijke rol hebben gespeeld.

Boudewijns: “Motorrijders, en ook veel automobilisten, willen van tijd tot tijd een ritje maken, waarbij een echt reisdoel en een fraaie route het recreatieve aspect alleen maar vergroten. De boeken met nauwkeurige routebeschrijving en interessante informatie over de diverse locaties uit de VTO-reeks voorzien in die behoefte. Voor het nieuwste deel heb ik gekozen voor locaties uit de Tweede Wereldoorlog.”

De tien routes variëren in lengte van 125 tot 190 kilometer. Daarbij komen locaties aan bod zoals het voormalige hoofdkwartier van de 101ste Airborne Division in Sint Oedenrode tijdens de operatie Market Garden en Overloon, waar de zwaarste tankslag op Nederlandse bodem heeft plaatsgevonden.

Meer info: www.vtotc.nl

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.