Negende Primavera-rit

Op zondag 17 april staat de negende editie van de Primavera-rit op het programma. Ditmaal is de start bij het Racing Hotel midden in het dorpje Francorchamps, op een steenworp afstand van het mooiste circuit ter wereld. Inschrijven kan vanaf 9h00 tegen betaling van 7 euro. Hiervoor krijg je een drankbon, een roadbook en een mooi aandenken.

Het tripy roadbook wijst de weg via de beroemde bolletje-pijltje-systeem, aangevuld met wegwijzers. Eigenaars van een Tripy én Garmin kunnen het digitale bestand ter plekke downloaden. Op de weg naar eindstation Modave (een dorpje net voor Huy) zijn voldoende eetgelegenheden en tankstations. Tel daarbij de mooie omgeving op en je hebt alle ingrediënten voor een prachtige dag.

Surf voor meer informatie naar www.motoguzzi.be.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?