Nieuw > Abonnee van VTO

Sinds kort is het mogelijk om voor 24 euro per jaar abonnee van VTO te worden.  Je dan van april tot en met september maandelijks vier motor- en autotoertochten in de Benelux. De afstanden van de tochten liggen meestal tussen de 150 en 200 kilometer. De tochten worden u aan het begin van elke kalendermaand per e-mail toegezonden en bestaan uit de volgende bestanden:
–  Voor Garmin .gdb bestanden
– Voor TomTom .itn bestanden
– Voor overige navigatiesystemen .gpx bestanden

Alle tochten worden door Tom Boudewijns persoonlijk uitgezet, zijn actueel en op de wensen van de toerder aangepast. Meer info staat op www.tomboudewijns.nl. Via deze site kun je je ook aanmelden als abonnee.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.