Nieuwe brochure Horizon Motor Reizen

Horizon Motor Reizen is een organisatie die op een professionele wijze reizen organiseert voor motorrijders. In de afgelopen jaren hebben wij voor vele duizenden motorrijders een onvergetelijke vakantie mogen verzorgen. Echter het motorseizoen 2013 loopt al snel ten einde en wij zijn inmiddels al volop bezig met de voorbereidingen voor het volgend seizoen.

Op zaterdag 23 november is er in samenwerking met MotoPort Den Bosch een dag georganiseerd waarop de nieuwe brochure en ons nieuwe logo zal worden geïntroduceerd. De brochure 2014 is geheel vernieuwd en bevat diverse nieuwe / vernieuwde reizen.

Natuurlijk bent u ook van harte uitgenodigd op onze open dag op 23 november aanstaande bij MotoPort Den Bosch, welke om 10:00 uur begint en duurt tot 16:00 uur in de middag.

Adres: Reitscheweg 33 – 5232 BX – ‘s-Hertogenbosch

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.