Nieuwe toerkalender 2012

Onze grote toervriend Alex Loef zet zich jaarlijks in om de meest complete toerkalender van Nederland en België samen te stellen en presenteert met trots zijn meest recente editie. Dankzij vereende inspanningen van toerclubs heeft Loef informatie verzameld van zo’n 400 ritten en treffens. Zoals altijd wil hij deze informatie gratis delen met jou.

Je kunt in het bezit komen van deze toerkalender op zakformaat (A6-formaat) door een aan jezelf geadresseerde en voldoende gefrankeerde envelop in een andere envelop op te sturen naar Alex Loef, Bommelweg 2b, 4194 NM Meteren. Een digitale versie van deze toerkalender kun je aanvragen via loef.alex@gmail.com. De volledige toerkalender is ook te vinden op www.bikercity.be.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.