Op vakantie met Harley-Davidson

Om je een mooi stukkie op weg te helpen, komt Harley-Davidson met 157 (!) nieuwe motorroutes langs de mooiste plekken ter wereld. En nog mooier, dit alles is te boeken vanuit je luie stoel. Kijk, daar houden wij van.

Het wereldwijde Authorized Tours-programma van Harley-Davidson biedt ervaren en onervaren motorrijders een ruime keuze aan motorvakanties. De tochten zijn individueel en als groep te boeken. Er zijn routes beschikbaar op alle continenten, jammer genoeg wel met uitzondering van Antarctica. De geboekte tours zijn overigens altijd inclusief hotelovernachtingen en een huurmotor.

Meer informatie over de Harley-Davidson Authorized Tours is te vinden op authorizedtours.harley-davidson.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?