Site europatochten.nl online UPDATE

De nieuwste site van Tom Boudewijns, www.europatochten.nl, is in de lucht. Op deze site staan meer dan 6200 motorroutes in Europa. Van elke vertrekplaats zijn uitvoerige beschrijvingen en uitgebreide fotopresentaties van de gewenste tocht te bekijken en te downloaden. De site is de grootste van Europa met zelfgemaakte, ter plaatse uitgezette motor- en autotoertochten die ook nog eens voorzien zijn van roadbooks en actuele gps-files voor Garmin en TomTom. Ideaal om de lange winter mee door te komen. Dromen zijn niet altijd bedrog…

UPDATE 2 februari 2011, 10h57
Vanaf nu zijn ook tourtochten in Scandinavië, inclusief de Noordkaap, te downloaden via bovenstaande site. Speciaal voor iedereen die van iets anders houdt dan al dat standaard gedoe.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.