Toerisme: Oregon (Amerika)

Visie kun je Sonik Miyamoto niet ontzeggen. Hij heeft van een gewone Sportster een geweldige punk-café-racer gemaakt, die mijn oude punkhart net zo heftig laat kloppen als optredens van de Sex Pistols en Stranglers in Paradiso, veertig jaar geleden. Sonik was in de jaren zeventig nog niet geboren, maar het No Future-gedachtengoed heeft hij op overtuigende wijze in zijn Sportster verwerkt. Met driedubbele oordoppen in het rechteroor laveer ik zijn creatie door het verkeer van Portland, hoofdstad van Oregon. Het Amerikaanse stadsverkeer is in vergelijking met Napels, Hanoi, Johannesburg en Amsterdam weldadig rustig. Wilde achtervolgingsscènes zijn voorbehouden aan ...

Doorgaan met lezen?

Dit artikel is alleen voor onze abonnees. Om verder te lezen dien je een abonnement op MotorNL Digitaal of MOTO73, Promotor of Classic & Retro te hebben. Heb je al een abonnement? Dan kun je hier inloggen.

Nog geen abonnement?

Vanaf €2,99 per maand kun je alles lezen van MOTO73, Promotor en Classic & Retro.

Klik hier en start nu met lezen

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL